Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Активація пристроїв Hikvision

13 Cічня, 2016

Компанія Hikvision у своїх нових пристроях з останніми прошивками (для камер вище V5.3.0, для NVR серії 71xx вище V3.0.13, для NVR серії 76xx/77xx вище V3.3.0) відмовилася від дефолтних паролів. При першому увімкненні пристрою користувачу необхідно активувати пристрій обов'язковим створенням пароля.

Активувати пристрій можна кількома способами:

  • використовуючи браузер Internet Explorer (докладніше тут)
  • використовуючи утиліту SADP (докладніше тут)
  • використовуючи iVMS-4200
  • використовуючи NVR (активація камер)

Останній пункт розглянемо трохи докладніше.
Для активації камер, на реєстраторі має бути остання прошивка (для NVR серії 71xx вище за V3.0.13, для NVR серії 76xx/77xx вище за V3.3.0) і він сам повинен бути активований. Користувачеві доступні чотири способи активації камер:

  • One-touch adding (додавання в один дотик) - в меню реєстратора користувач може використовувати кнопку "One-touch adding" для додавання всіх пристроїв, доступних у локальній мережі. При цьому камери автоматично активуються з паролем реєстратора.
  • One-touch activation (активація в один дотик) - в меню реєстратора користувач може використовувати кнопку "One-touch activation" для активації всіх пристроїв у локальній мережі з паролем користувача або паролем реєстратора.
  • Manual addition "+" (додавання вручну) - додавання та активація однієї камери з паролем реєстратора.
  • Plug & Play (підключи та працюй) - додавання та активація камер, підключених до вбудованого PoE-комутатора реєстратора, з паролем реєстратора. Реєстратори із вбудованим PoE-комутатором зі старими прошивками не можуть розпізнати камери з новою прошивкою, необхідно оновлювати прошивку реєстратора.

Додаткова інформація: How to Activate Device (Quick Guide),Як активувати пристрій

Вам може сподобатись
1 Травня, 2023
Що таке технологія Smart Hybrid Light?
Читати
12 Жовтня, 2023
В цій статті ми розглянемо: 1. Додавання квартир та базові налаштування панелі виклику. 2. Налаштування мобільних додатків DMSS та DMSS VDP. 3. Додаван...
Читати