Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Smart Hybrid Light Technology

1 Травня, 2023

Додаткове освітлення дозволяє камерам відеоспостереження чітко "бачити" у темряві. Звичайні камери з ІЧ-підсвічуванням забезпечують чорно-біле зображення, що зазвичай призводить до втрати деталей. У той час як камери з білим світлом пропонують барвисті зображення, але коли світло завжди увімкнено, це може турбувати в деяких конкретних сценаріях.
Щоб вирішити ці болючі точки, Hikvision розробила новий підхід до технології додаткового освітлення - Smart Hybrid Light. Камери відеоспостереження з функцією Smart Hybrid Light забезпечують три додаткові режими освітлення: ІЧ-режим, режим білого світла та інтелектуальний режим. Користувачі можуть вибрати ідеальний режим освітлення для своєї програми та конкретного середовища.

mediaIamge

Як працює Smart Hybrid Light?

Камери відеоспостереження з інтелектуальним гібридним освітленням дозволяють користувачам гнучко перемикатися між трьома додатковими режимами освітлення, задовольняючи практично будь-які потреби або програми.

  1. ІЧ режим - ІЧ-підсвічування завжди увімкнено, а зображення залишається чорно-білим (вночі).
  2. Режим видимого світла - Біле світло завжди увімкнено, а камера знімає кольорові зображення цілодобово.
  3. Smart режим - У цьому режимі, коли в зоні немає цілі, камера використовує лише ІЧ-світло, невидиме для людського ока. Коли з'являється ціль, камера автоматично вмикає біле світло, в результаті чого виходять яскраві кольорові зображення з чіткими деталями. В інтелектуальному режимі ви можете скористатися загальною безпекою та адекватною маневреністю.

text over image268

Ви можете вибрати камери Smart Hybrid Light з ColorVu і насолоджуватися яскравими кольоровими зображеннями з надвеликою апертурою F1.0... або виберіть камери Smart Hybrid Light з апертурою F1.6.

Де можна використовувати камери Smart Hybrid Light?

Житлові приміщення

mediaIamge

Камери відеоспостереження з інтелектуальним гібридним освітленням можна використовувати як датчик руху, освітлюючи дорогу членам вашої родини в нічний час або відлякуючи зловмисників, щоб забезпечити безпеку вашого будинку. У поєднанні з виявленням людей та транспортних засобів Motion Detection 2.0 Smart Hybrid Light пропонує надійний захист для всіх типів житлових приміщень.

Роздрібні магазини

mediaIamge

З камерами Smart Hybrid Light користувачам більше не потрібно турбуватися про моніторинг безпеки свого магазину, коли вони відсутні. Коли магазин закритий та наближається потенційний порушник, автоматичне освітлення може здивувати та відлякати його, додавши додатковий рівень безпеки.

Складські приміщення

mediaIamge

Завдяки технології Smart Hybrid Light біле світло вмикається лише при виникненні події, забезпечуючи гнучкий та надійний захист товарів та активів, що знаходяться всередині складу.

Бажаєте дізнатися більше?

Зв'яжіться з нами!

Вам може сподобатись
15 Cічня, 2024
CBC анонсувала новий ZN-AIBOX-STD
Читати
13 Березня, 2023
Читати