Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Нові IP камери AcuSense зі світлозвуковою сигналізацією

19 Березня, 2019

Accurate Sense – це технологія, яка за допомогою алгоритму deep learning зменшує кількість хибних тривог на дощ, листя, сніг, павутину та тварин, які забігли до нас у область спостереження, а от люди та автомобілі непоміченими не залишаться.

Вже були і камери та відеореєстратори з підтримкою цієї технології, але ось Hikvision представила новинку, камери зі світлозвуковим оповіщенням, які можуть при виявленні людини або автомобіля засліпити і налякати його, супроводжуючи все це виттям сирени.

Ось пара видосів для розуміння принципу роботи:

https://www.youtube.com/watch?v=WdAn6JslvHo

https://www.youtube.com/watch?v=6dhWrj7Qd14

У модельному ряду камер зі світлозуковою сигналізацією небагато, всього 2 штуки, але є вибір по мегапікселям, доступні моделі як з 2МП так і з 4МП.

Ось список моделей:

• DS-2CD2346G1-I/SL: (4-мп)

• DS-2CD2326G1-I/SL: (2-мп)

• DS-2CD2T46G1-4I/SL (4-мп)

• DS-2CD2T26G1-4I/SL: (2-мп)

Що хочу сказати у підсумку, камери вогонь, і вночі класно бачать (всі вони мають на борту технології DarkFighter, що дозволяє отримувати хороше зображення навіть у Жмеринці за місцевим клубом), можуть налякати шахрая, думаю дуже ефективна штука, бо люди не завжди помічають камери і творять що завгодно, а так є великий шанс того, що вони побачать  щось гучне і миготливе і втечуть подалі або, якщо це автомобіль, то від'їдуть на інше місце (я б так і зробив, ну його хто знає чого ще чекати від цієї камери).


Хто ще не знайомий з лінійкою обладнання EasyIP 4.0 і не знає, що таке AcuSense, велкам на наш вебінар, ми там про це докладно розповіли:

https://www.youtube.com/watch?v=MAGARKvEh8o

Вам може сподобатись
1 Травня, 2023
Що таке технологія Smart Hybrid Light?
Читати
7 Березня, 2023
Автомобільні комплекти відеоспостереження
Читати