Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Виклична панель з розпізнаванням облич - хтось, зупиніть вже цей Hikvision!

4 Квітня, 2020

Hikvision DS-KD9613 - нова серія багатоабонентських IP-викликових панелей з розпізнаванням облич.

 

 

Такого ще точно не було!
Hikvision не перестає нас тішити своїми новинками. Випуск нових панелей викликів – це наступний крок у розвитку лінійки IP-відеодомофонії 2-го покоління.
І так, вам не здалося, це саме багатоабонентська викликова з розпізнаванням облич DS-KD9613-(F)E6.

Давайте розглянемо детальніше що вона собою представляє.

У комплекті з викликовою йде лише майстер-картка. Все, ніяких інструкцій, буклетиків та інших (не)потрібних штук там не виявилося.

DS-KABD9613-G - монтажна основа панелі виклику. Як ми вже повідомили, у комплекті його немає. Це у нас на другому поверсі продається.


Друге покоління відеодомофонії має більш презентабельний та сучасний дизайн, порівняно з першим. І багатоабонентська виклична цьому не є винятком.
Давайте навіть порівняємо наочно.

 

 

Ви можете повірити, що це багатоквартирна викликна? Це просто оргазм для естету. І потрібна новинка 2020 року, ми в цьому просто впевнені. Ваші клієнти оцінять, не соромтеся вже пропонувати.

Так само, якщо у вас раніше була встановлена ​​IP-відеодомофонія Hikvision, це не проблема, оскільки ця викликова працює з усією IP-домофонією Hikvision.
(начебто)

Давайте перейдемо до функціоналу новинки. Підкорила вона нас не одним зовнішнім виглядом.


Дві 2-мегапіксельні HD-камери, з ультра-ширококутним об'єктивом, ІЧ підсвічування та апаратний WDR, все це дасть неперевершену якість картинки, а вбудований мікрофон та динамік має ще фільтр шумів та луні – все що потрібно для ідеального звуку.

Можливість, на яку ніхто не очікував - 10-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 600 × 1024 може служити для демонстрації реклами.

Усього можна встановити до 5 зображень, вказавши часовий інтервал перемикання між ними та визначивши розклад показу (новомодні РК тепер спамитимуть не лише на вайбер).

Налаштовується вся ця справа через давно знайому нам iVMS-4200.

Вражає чи не так?

Як щодо того щоб відкривати двері за допомогою QR-коду? Та легко.

Ми були дуже приємно здивовані швидкістю розпізнавання облич навіть на великій відстані (до 3х метрів взагалі без жодних заминок).
Також є можливість регулювати інтервал розпізнавання, що не може не тішити.

Якщо ви все ще думаєте, що за допомогою фотографії можна обдурити пристрій і відкрити двері, то не варто - алгоритм Deep learning в даній панелі виклику не дає себе обдурити.

Панель йде з вбудованим кард-рідером Mifare, але також підтримує підключення додаткових по RS-485.

А налаштування стало ще простіше, тепер все можна зробити на місці, не відходячи від девайса за допомогою GUI.
Для цього потрібно відкрити екранну клавіатуру і ввести #777 - Unlock і вуаля! Ви потрапили до меню.

На самому пристрої можна редагувати бібліотеку користувачів, а також додавати нових за допомогою вбудованої камери і не лише. Але все ж таки, рекомендуємо робити налаштування з IVMS-4200.

Якщо у вас в офісі налаштований SIP, і вам сподобалася ця викликова – сміливо купуйте, вона підтримує SIP для здійснення дзвінків на IP телефони.

Наявність USB-інтерфейсу дозволяє імпортувати/експортувати дані з USB флеш-накопичувача (начебто), але підключити WiFi-адаптер, модем, клавіатуру, геймпад або принтер у вас навряд чи вийде.

Давайте підсумуємо, що ми маємо за скромні 1200$?

Багатоквартирну, багатофункціональну панель виклику з розпізнаванням осіб, сканером відбитків пальців і кард-рідером, в металевому корпусі, зі ступенем захисту IP65, який здатний працювати
при температурі від -30 до +60 °C.

 

А простота встановлення та висока продуктивність роблять систему універсальним рішенням для будь-якого проекту.


Зверніть увагу!

Обов'язково потрібна монтажна основа DS-KABD9613-G для панелі DS-KD9613 серії.

У лінійці є моделі без сканера відбитків пальців (DS-DS-KD9613-E6).

Вам може сподобатись
9 Лютого, 2023
Клієнт-серверне ПЗ для ваших систем.
Читати
2 Червня, 2023
Кероване рішення Hikvision Time & Attendance Managed Solution для легкого керування відвідуваністю за допомогою основних функцій контролю доступу.
Читати