Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

CORTROL GLOBAL від CBC

9 Лютого, 2023

БЕЗПЕЧНІШИЙ. СИЛЬНІШИЙ. РОЗУМНІШИЙ.

GANZ ® CORTROL VMS є основним командним центром вашої системи безпеки. CORTROL об’єднує відеоспостереження, контроль доступу, відеоаналітику, датчики IoT (детектори сигарет, детектори криків і пострілів), розпізнавання номерних знаків (LPR), домофонний зв’язок, біометрію та інші IP-системи для забезпечення обізнаності про ситуацію в реальному часі. Завдяки інтелектуальним мережевим системам у критичних зонах інциденти швидко виявляються та запобігаються. Таким чином скорочується час реагування на надзвичайні ситуації.

GANZ® CORTROL VMS INTELLIGENCE

CORTROL доступний у двох версіях, які включають інтерактивні карти, пов’язані з сигналами тривоги, винятковий менеджер подій і реакцій, інструменти аналітики, підтримку відеостіни та проактивні компоненти. Усе це, а також різноманітні можливості налаштування, а також наша оперативна технічна підтримка створюють безперебійний, персоналізований досвід роботи для кожного підприємства.

 Інтуїтивно зрозумілий і зручний інтерфейс CORTROL дозволяє користувачам швидко встановити та налаштувати.

Повна система. Основні та розширені функції програмного забезпечення дозволяють максимально ефективно використовувати вашу систему спостереження завдяки численним інтеграціям.

Enterprise Ready Central ієрархія сервера, відновлення після відмови, реплікація архіву та багато інших функцій високого рівня. CORTROL Globalє ідеальною системою для великого корпоративного рішення.

Перевірена часом продуктивність. Якість і стабільність ядра програмного забезпечення перевірені та підтверджені нашим багаторічним досвідом і постійним розвитком.

GANZ® CORTROL VMS
Global

Корпоративна система – необмежена кількість каналів

GANZ® CORTROL Global VMS — це комплексне рішення для відеоспостереження для корпоративних мереж будь-якого розміру. Рышення пропонує 64-розрядну обчислювальну потужність з унікальним набором функцій, щоб зберегти ефективність безпеки як пріоритет номер один.

GANZ® CORTROL VMS
Premier

Автономна система – 24/48/96 каналів

GANZ® CORTROL Premier — це комплексне рішення VMS для малого та середнього бізнесу. Поєднуючи відеоаналітику, 360-градусне спостереження, POS-інтерфейс і контроль доступу на основі хмари, максимізує потужність вашої бізнес-аналітики.

GANZ® CORTROL VMS MODULES

LPR Module

GANZ® CORTROL LPR — це програмне забезпечення для виявлення, розпізнавання та реєстрації номерних знаків транспортних засобів. Воно пропонує дуже високий рівень надійності зчитування, інтуїтивно зрозумілий процес встановлення та зручність використання.

Програмне забезпечення ідеально підходить для контролю доступу транспортних засобів і дорожнього руху, а також для застосування правоохоронних заходів. CORTROL також пропонує безліч можливостей налаштування для конкретних номерних знаків і різних видів транспорту (потяги, вантажівки, автомобілі тощо).

CVA Module

GANZ® CORTROL CVA — це механізм відеоаналітики в реальному часі, який використовує розширені алгоритми обробки зображень, щоб перетворити відео на ефективний інтелект.

В основі продукту — аналітика штучного інтелекту та передовий механізм відстеження об’єктів, який постійно відстежує рухомі та нерухомі цілі. Простий у налаштуванні відеоаналітик CORTROL автоматично адаптується до умов на місці, що робить його ідеальним як для досвідченого, так і для ненавченого персоналу.

Face Recognition

GANZ® CORTROL Face Recognition — це біометрична програма, призначена для роботи з версіями CORTROL Premier і Global.

Ця технологія забезпечує продуктивність і надійність системи з розпізнаванням обличчя в реальному часі, одночасним розпізнаванням кількох облич і швидким зіставленням облич у режимах 1-до-1 і 1-до-багатьох. CORTROL Face Recognition ідеально підходить для додатків управління людськими ресурсами, а також для додатків безпеки та контролю.

API Module

Ganz® CORTROL API пропонує настроювану інтеграцію з іншими програмними системами у формі комплекту розробки програмного забезпечення (SDK), який входить до CORTROL VMS Client Kit.

Клієнтський набір CORTROL VMS — це набір компонентів програмного забезпечення ActiveX, які дозволяють інтегрувати функціональні можливості клієнта CORTROL в інші програмні продукти та інтегрувати між CORTROL і програмними системами сторонніх виробників.


Система керування відео Ganz CORTROL об’єднує відеоспостереження високої роздільної здатності з екстреним зв’язком, камерами 4K Bullet Cameras зі штучним інтелектом, 20-мегапіксельними камерами кругового огляду 360°, IP-динаміками, системами 3D LiDAR та датчиками IoT (детектори куріння, криків та пострілів) для надавання інформації про ситуацію в режимі реального часу.

Вам може сподобатись
12 Жовтня, 2023
В цій статті ми розглянемо: 1. Додавання квартир та базові налаштування панелі виклику. 2. Налаштування мобільних додатків DMSS та DMSS VDP. 3. Додаван...
Читати
27 Cічня, 2023
GANZ DMS - Безкоштовне клієнтське програмне забезпечення для серій DigiMASTER і PixelMASTER.
Читати