Войти вB2B портал
Свяжитесь с нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Вибираєте домашній роутер?

13 Марта, 2023

Запорукою стрімкого злету Ruijie на вітчизняному ринку була правильна, але дуже складна у виконанні стратегія: починати саме з home segment з лідер-ідеєю налаштування через власний web-cloud. Старт був вдалим: за короткий час Ruijie вдалося потіснити основних конкурентів і вийти в ТОР лідерів.

Зазвичай реальну перевагу у голосуванні «за» і «проти» має той бренд, за якого споживач «голосує гривнею». І в цьому, - самому правдивому, - голосуванні Ruijie тримає чи не найвищі позиції.  

RG-EW1200 З першого погляду, «простий малюк». Проте  «зовнішність оманлива». Хіба що не гігабітний і поступається більш дорогим моделям у «фічах».
  
RG-EW1200G Pro – цей вже гігабітний. Улюбленець і home pet багатьох інженерів ІНФОТЕХ. А наші колеги на цьому знаються.

RG-EW300 Pro / RG-EW3200GX Pro – формально відносяться до home segment, проте фактично належать до МСБ класу («МСБ» - малий і середній бізнес).

yesЗавдяки професійному проектуванню, RG-EW300 Pro / RG-EW3200 GX Pro заощаджують проектні витрати: платите як за  «home», отримуєте «МСБ». 

Дивіться повний каталог продукції Ruijie на нашому сайті. Проектні деталі і корисні поради – у Вашого менеджера в ІНФОТЕХ.

З heart  команда ІНФОТЕХ

Вам може понравится
15 Января, 2024
CBC анонсувала новий ZN-AIBOX-STD
Читать
9 Февраля, 2023
Клиент-серверное ПО для ваших систем.
Читать