Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

New 4MP DarkFighterX.

2 Квітня, 2019

Hikvision випустив нову 4-мегапіксельну PTZ-камеру (DS-2DF9C435IH-DLW), подвоївши роздільну здатність попередньої моделі для ще більш чіткої картинки.

DarkFighterX відрізняється чудовою видимістю в темний час доби, у цій лінійці використовується технологія схожа з роботою людського ока, який використовує різні фоторецептори для сприйняття кольору та яскравості, так само і камера оснащена двома датчиками.

  • Перший, датчик видимого світла, одночасно виявляє та декодує кольори.
  • Другий, інфрачервоний датчик, фіксує відбите інфрачервоне світло, яке невидиме для людського ока, але дуже бачимо для датчика ;).

Після все це об'єднується та ми отримуємо барвистий малюнок.
Нижче відео порівняння DarkFighterX vs DarkFighter, на жаль, порівняння 4-мегапіксельних моделей не знайшов, але перевага DarkFighterX у порівнянні зі звичайним DarkFighter видно відразу.

https://www.youtube.com/watch?v=cgJQeBXrto4

Слева - DarkFighterX, справа - DarkFighter

У камери на борту 35-кратний оптичний зум і 16-кратний цифровий. Це означає, що вона здатна ідентифікувати об'єкт заввишки один метр на відстані 260 метрів, при роздільній здатності в 250 пікселів - цього достатньо для чіткого спостереження за об'єктом, а якщо піде дощ, то камера оснащена автоматичним двірником з датчиком дощу.

Не оминули і розумні штуки, камера оснащена алгоритмами глибокого навчання. Ці алгоритми покращують точність виявлення подій - вторгнень або перетину ліній, але так само дуже важлива якість картинки, яку буде аналізувати камера, більша роздільна здатність = більше деталей які бачить камера. Отже, ефективність технології виявлення загроз залежить від кількості пікселів - чим їх більше, тим краще.

Непогане оновлення лінійки, 4мп, заснований на глибокому навчанні покращений алгоритм класифікації цілей для auto-tracking 2.0 та захисту периметра, IЧ підсвічування 250 метрів, камера ідеально підходить для роботи в слабко освітлених умовах, де потрібна кольорова зйомка в режимі 24/7, таких як вулиці, річки, ліси, дороги, залізниці, порти, площі та парки.

 

Вам може сподобатись
7 Березня, 2023
Автомобільні комплекти відеоспостереження
Читати
12 Жовтня, 2023
В цій статті ми розглянемо: 1. Додавання квартир та базові налаштування панелі виклику. 2. Налаштування мобільних додатків DMSS та DMSS VDP. 3. Додаван...
Читати